Luontaishoitola Valoisa
Hyvinvointia Sinulle - Luonnollisesti

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen - Luonnollisesti

Luontaishoitola Valoisa tarjoaa sinun tarpeisiisi räätälöityjä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluja. Hoitovalikoimiini kuuluvat vyöhyketerapia, intuitiivinen energiahoito, intuitiiviset tulkinnat/Tarot-luennat, kaukohoidot, koliikkiterapia/vauvahieronta/vyöhyketerapia lapsille, metamorfinen hoito, Marja Entrich-kasvohoidot, intialaiset kasvo- käsi- ja jalkahieronnat, koko kehon intialainen energisoiva hieronta.

Tekemäni hoidot tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä voivat auttaa kehoasi ja mieltäsi voimaan paremmin, samalla se voi auttaa myös paranemisprosessissasi eteen päin.

Vedän rumpupiiriä sekä naistenpiirejä.

Huomioithan, että hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, joten olethan ystävällinen ja jätät soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostilla, niin saat minut parhaiten kiinni! Kiitos :)

Lämpimästi toivotan sinut tervetulleeksi!


Ajankohtaista
  • LA 22.9. klo 12-17 Ridalin syksy koko perheen syystapahtuma Ridalin kartanolla. Järjestäjinä Ridalin kartanon väki sekä vihtiläisiä pienyrittäjiä. Minä olen kodalla rummuttelemassa.

"Ridalin syksy tarjoaa kävijöilleen herkullisen syystunnelman.
Pihamme ja tilamme ovat avoimet kävijöille ja tälläkertaa meillä on ilo saada jakaa syystunnelmaa ihanien paikallisten pienten yrittäjien kanssa.

Luvassa on kahvilatoimintaa, grillimakkaraa, eläinystäviä, Vihtiryijyn ompelua, maadoittavaa shamaanirummutusta, kehonhuoltovinkkejä alkavaan pitkään talveen sekä lyhyitä niska/hartia hierontoja, arpajaiset sekä takuuvarmaa syksyn tunnelmaa!

Tule nauttimaan syksystä kanssamme." Lisätietoa Facebookista

  • MA 8.10. klo 18-19.30 Henkisen kasvun ilta Valoisan tiloissa, vetäjänä Eila Ekman. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostiin
  • TI 9.10. klo 17.30-19.30 Ridalin rummutus - Lokakuun uusikuu ilmoittautumiset sähköpostiin
  • PE 2.11. klo 17-20 Yksisarvisseremonia Valoisan tiloissa. Vetäjänä Minna Kauppinen; näkijä, meedio, kanavoija, enkelimentori sekä henkiparantaja. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostiin