Luontaishoitola Valoisa
Hyvinvointia Sinulle - Luonnollisesti

Asiakkaiden palautteita

Tässä on muutamia asiakkaideni antamia palautteita hoidoistani sekä tulkinnoistani. Olen kysynyt asiakkailtani luvan julkaista nämä anonyymisti suojatakseni asiakkaideni henkilöllisyyden. Kiitos Teille, Olette kaikki Rakkaita ?

Haluatko sinä jättää palautetta, jos olet käynyt hoidossani? Laita viestiä osoitteeseen palaute@luontaishoitolavaloisa.com Käsittelen palautteet luottamuksellisesti, ja minulla on oikeus julkaista palautteesi nimettömänä nettisivuillani / facebookissa.

? ? ?

"On ollut jotenkin tosi rentoutunut olo sekä henkisesti että fyysisesti. Joku iso taakka jäi sinne hoitopöydälle. Kiitos hoidosta, antoi taas uskoa tulevaan ? Olet kyllä täysin omalla alallasi nyt ?" -vyöhyketerapia

? ? ?

"Hoidosta ei tullut erityisiä tuntemuksia. Tuossa muuanna iltana nukkumaan mennessä heräsi jotain ajatuksia, mutta en nyt muista mitä ne oli, taisivat liittyä tuohon tulkintaan. Se osui aikas nappiin kohdallani. Myös se että pitää yrittää alkaa rakastaa itseään. Jollain keinoin alkaa purkaa niitä lukkoja ja löytää keinoja stressin purkuun. Herättelevä tulkinta!" -Kaukohoito ja tulkinta (hoito tehty etukäteen, asiakas ottanut hoidon vastaan itselleen sopivana aikana)

? ? ?

"Kiitos! Olipahan menoa! Todella vahvaa tuntemusta sait taas aikaan." -Kaukohoito reaaliajassa

? ? ?

"Ensi reaktio tulkinnasta oli että voi kauheeta! Onko minun asiat ihan kauheassa jamassa?!? Hoidon otin tosiaan vastaan nukkumaan mennessä ja nukahdinkin melkein heti. Siispä mitään erityisiä tuntemuksia en tuntenut. Omasta mielestä nukuin kuitenkin aika hyvin ja seuraavana aamuna oli mieli hyvä sekä kevyt. Ikään kuin tämä erittäin mahtavasti kuvailtu mielen möly olisi "hiljaisempana". Jotenkin se on niin nappiin kuvattu olotila minulla. Päässä pyörii ihan hirmuisesti ajatuksia... entiset ja nykyiset työasiat ja palkkasotkut ollut suurin mieliharmi jo pidemmän aikaa. Mutta nyt minä alan pikkuhilja hyväksymään asiat ja pääsemän niistä yli, koska niille ei mitään voi. Alaselkä ja lantionseutu sekä niska/hartiat on minun ongelma-alue ollut aina. Kun elää toistuvien kipujen ja ongelmien kanssa päivittäin niin se vie energiaa aikalailla. Äidin äiti kuoli melkein päivälleen kolme vuotta sitten. Minulla on aina ollut sellainen ajatus/tunne, että mummo on lähellä. Ja olenpa joskus tainnut apuakin pyytää. Kiitos sinulle ?" -Kaukohoito ja tulkinta (hoito tehty etukäteen, asiakas ottanut hoidon vastaan itselleen sopivana aikana)

? ? ?

"Mun piti lukea tulkinta moneen kertaan ennen kuin sain viestin. Osui ja upposi... en pystynyt lukemaan tätä kuivin silmin. Monta haudattua totuutta, ja paljon asioita joihin olen jo tehnyt muutoksen pyytämällä apua universumilta. Hyvä kun sain näihin toisenlaista perspektiiviä ja symboleja. Kiitos Annika Sinulle ? Tämä piti lukea huolella ja ajatuksella, oli todella koskettava ja hyvä. Kiitos ? -Tarot tulkinta

? ? ?

"Kiitos hoidosta Annika! Heittäydyin parvekkeen sohvalle kesäyöllisten linnunlaulujen saattelemana, kuvittelin mukavia energioita ja ajattelin maailmankaikkeuksia muutaman minuutin... kunnes nukahdin. Tulkinnan laitan talteen, se vaatii hartaampaa pureskelua ja ehkä aika näyttää mitä siinä sanotaan. Pari päivää kokemukseni jälkeen minä, parantumaton jännittäjä ja etukäteen hermoilija marssin luottavaisin mielin erään ammatillisen koululaitoksen pääsykokeeseen ja lieköhän Annikan ajatuksilla ollut myötävaikutusta onneen, sillä jo seuraavana aamuna sain puhelinsoiton jossa minut, keski-ikäisen ruuhkavuosiemännän, toivotettiin tervetulleeksi syksyllä opiskelemaan uutta alaa. Huikeeta! -Kaukohoito ja tulkinta (hoito tehty etukäteen, asiakas ottanut hoidon vastaan itsellen sopivana aikana)