Luontaishoitola Valoisa
Hyvinvointia Sinulle - Luonnollisesti

Annika

Olen kahden lapsen; pojan ja tytön äiti, vaimo, Rambo-koiran emäntä. Utelias elämänpolun taivaltaja, henkinen kulkija, universumin ihmettelijä.                         Asumme metsän keskellä, josta ammennan voimani ja kiitollisuuteni elämää kohtaan, jossa lataan akkuni. Luonto on minun kotini ja henkireikäni joogan ohella.

Ajatus ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, johon kuuluvat ravinto, liikunta, mielen ja kehon tasapaino ovat olleet nuoresta saakka lähellä sydäntäni. Nämä yhdistyvät Luontaishoitola Valoisan hoidoissa. Ihmisen ei pidä unohtaa omaa osuuttaan hakiessaan vaivoihinsa apua; oma elämänasenne, elintavat, harrastukset, ympäristö yms. vaikuttavat kokonaisuuteen. Kaikki vaikuttaa kaikkeen... omassa elämässäni olen hyvinkin konkreettisesti oivaltanut sen, kasvaen pikku hiljaa siihen pisteeseen, että olen ollut valmis ottamaan vastuun omasta elämästäni ja asenteestani.

”Ole huolellinen toiveidesi suhteen, sillä yksi niistä toteutuu.”

Unelmani on pienestä saakka ollut oma pieni liike tai hoitola. Olen saanut mahdollisuuden alkaa rakentamaan unelmaani.

”Sinulle on avautumassa uusi ovi.”

Olen intuitiivinen energiahoitaja, vyöhyke-/luontaisterapeutti, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, kosmetologi sekä yo-merkonomi. Keväällä 2017 suoritin yrittäjän ammattitutkinnon. Elämän virta kuljettanut kaupungista ja työstä toiseen. Muutamia vuosia sitten käytyäni itse asiakkaana vyöhyketerapeutilla tuli mieleeni ajatus, että minusta voisi tulla isona vyöhyketerapeutti. Siinä vaiheessa asia hautautui jonnekin takaraivooni elämäntilanteeni vuoksi. Putkahtaen yllättäen myöhemmässä vaiheessa huutelemaan korvani juurelle.

”Katsele ympärillesi uusin silmin ja luo elämääsi muutos, joka häämöttää edessäsi.”

Eräänä toukokuisena päivänä vuonna 2012 siivosimme mieheni kanssa varastoa ja sieltä löytyi jo kauan sitten unohtunut kosmetologin diplomini, olin heittää sen roskiin tarpeettomana, kuitenkin mieheni tuumasi, että ”eihän sitä koskaan tiedä jos sinä sitä vielä joskus tarvitset...” Pian tämän jälkeen törmäsin Marja Entrichin Suomessa valmistettavaan luonnonkosmetiikkasarjaan, jonka edustajaksi ryhdyin. Samoihin aikoihin ajatus vyöhyketerapeutiksi opiskelemisesta putkahteli mieleeni tuon tuosta ja palo tehdä elämässä muutos ajoi siihen suuntaan, että ryhdyin etsimään itselleni sopivaa opiskelupaikkaa.

Se miten päädyin opiskelemaan vyöhyketerapiaa Arja Hartemolle Harmonet-koulutukseen Vantaan Tikkurilaan on monen sattumuksen summa.                         Sattumaa vai johdatusta? Tiedä häntä ;)

Muutaman mutkan kautta siis löysin Arjan, otin häneen yhteyttä ja hänellä oli kuin tilauksesta alkamassa yhteydenotostani kuukauden kuluttua uusi luontaishoitajaryhmä, vuosi oli tällöin 2013. Haastattelun jälkeen olin varma, että tänne täytyy päästä. Kuin joku sisäinen voima olisi vetänyt minua siihen suuntaan (vaikka en ollut ihan täysin varma mitä koulutus pitää sisällään). Syväluotaus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin luonnollisin keinoin tähtäävä ennaltaehkäisevä hoito lempein ja varmoin ottein. Se on ollut suuri sysäys elämässäni tähän henkiseen muutokseen jonka olen käynyt läpi. Tämä matka on ollut yksi parhaimmista asioista mitä olen lähtenyt kulkemaan, vaikka helppo se ei ole ollut, antoisa kylläkin. Ja ihmiset keneen olen tutustunut tai vain "törmännyt". Kaikista kokemuksistani ja ihmisistä olen niin kiitollinen elämässäni. Osa on jäänyt elämääni ja toiset ovat käyneet olemassa hetken vierelläni ja lähteneet toiseen suuntaan. Kuitenkin opettaen minulle jotain oleellista ja tärkeää. Kiitos teille että olette!

”Sinua ei rajoita mikään, joten tähtää tähtiin.”

Itsestäni pidän huolta syömällä puhtaasti, monipuolisesti ja terveellisesti, harrastan kundaliinijoogaa, pyrin käymään metsässä päivittäin lataamassa akkujani. Rambo-koira on mamman ahkera lenkkikaveri, hänestäkin huomaa jos emme ole käyneet maadoittumassa metsässä moneen päivään, sitten on vaan mentävä että sammalet vain pöllyää.

”Sinut on siunattu rakkaudella, myötätunnolla ja viisaudella.”

Tervetuloa tutustumaan hoitoihini, teen työtäni suurella sydämellä Sinun korkeinta parastasi kunnioittaen.

Valoa ja rakkautta Sinulle! Sydämellä, Annika <3


Koulutukseni:

2000 IA-diplomikosmetologi - Etelä-Suomen kosmetologikoulu, Lahti

2002 YO-merkonomi - Lahden kauppaoppilaitos, Lahti

2015 Luontaisterapeutti - Harmonet koulutus, Vantaa

2015 EVS enkelivaloselvänäkijä - Elämänkehä, Anu Wyskiel (verkkokoulutus)

2017 Kundalini Reiki Master - Shangri-La Healing Center, Hyvinkää

2017 Intuitiivinen energiahoitaja - Heli Heiskanen, Origonova, Helsinki

2017 Yrittäjän ammattitutkinto - Luksia, Nummela

2017 Meditaatio- ja rentoutusohjaaja - Happy Lifestyle/Jonna Molin, Nummela